Creare site ieftin

Creare site ieftin – iata dorinta supremă a oricarui anteprenor. Da, chiar si noi oferim serviciul de creare site ieftin, si nu doar ieftin ci ieftin si bun. Asta inseamna ca site-ul, chiar daca va costa putin, va fi preoptimizat seo in asa masura incât acesta sa poata fi indexat corect si sa poata chiar sa urce in rezultatele motoarelor de cautare, fara alte interventii sau alți bani.

Bun dar cum este posibil? va veti intreba. Este posibil datorita constiintei profesionale, daca cineva doreste realizarea unui site ieftin, noi il vom realiza „ca la carte”, adica absolut corect, in timp ce multi altii il vor realiza fara ca acesta sa fie indexat corect de catre Google si fara ca site-ul sa poata performa in timp. Acest lucru se poate datora nestiintei realizatorilor (in cele mai multe cazuri) sau faptului ca platiti prea putin (in viziunea acestora).

In Bucuresti sunt foarte multe firme de web si freelanceri care ofera serviciul de realizare site ieftin si toti spun ca sunt cei mai buni. Realitatea însă este tristă, pentru ca, daca aruncam o privire asupra portofoliului oricui doriti dvs, vom constata ca s-au facut greseli, unele mai mici, altele mari, cu consecinte chiar grave asupra vânzărilor. Sau, portofoliul este format doar din site-uri de prezentare care oricum nu necesita mare concentrare, efort de gândire sau optimizare. Am întâlnit situatii in care cunoștințe personale aflate in pozitii de management de top au contractat servicii de acest tip la un pret destul de mare si fara nici un fel de rezultate.

Doriti asadar un website ieftin sau un website ieftin si bun? Aceasta-i intrebarea…