Portofoliu

Va prezentam in cele ce urmeaza câteva proiecte finalizate:

www.impactmed.ro

Site-ul clinicii ImpactMed a fost realizat cu conditia ca acesta sa fie pozitionat in primele 10 pozitii in rezultatele Google dupa anumite cuvinte cheie. Misiune indeplinita, acesta este pozitionat pe locurile 1-6 pentru toate cuvintele cheie stabilite.

www.nordrezidențial.ro

Site-ul Nord Rezidențial este un website pentru agentie imobiliara, site de complexitate medie spre mare, cu multiple module si functii care fac ca acesta sa fie interactiv, cooptând utilizatorul si in acelasi timp sa performeze in rezultatele motoarelor de cautare. Astazi website-ul este in continua crestere, atingand un numar de 220-250 de vizitatori unici pe zi.

www.allbikes.ro

All Bikes este un magazin online de biciclete si accesorii, conceput si pentru marketplace. Este un exemplu casic de magazin online, cu mentiunea ca acesta a fost optimizat SEO la cel mai inalt nivel.

www.xtremeriders.ro

Site-ul Xtreme Riders – magazin de biciclete si articole de sport extrem – a fost optimizat SEO de catre noi, fiind realizat deja de altcineva atunci când l-am preluat. Astazi site-ul ocupa pozitii de top 1-10 dupa cautari specifice.

www.comunicateimobiliare.ro

Cel mai nou proiect, acesta se doreste a fi o platforma complexa de comunicare precum si un portal de stiri din domeniul imobiliar. Finalizat, acesta a fost preoptimizat SEO pentru a putea deveni in scurt timp ceea ce se doreste a fi.

www.polidin.com

Polidin.com este de fapt un mini-website format din cateva pagini, acesta se dorește a fi o platforma de interacțiune intre cei care doresc reintroducerea pe piata romaneasca a medicamentului si autorități.

www.televizoare.pro

Televizoare.pro este un website de review-uri pentru televizoare, optimizat seo la cel mai inalt nivel. Realizat in intregime de catre noi, pe platforma CMS WordPress, astazi site-ul este pozitionat in rezultatele cautarii pe pozitiile 1-5 dupa cautari specifice.

În lucru:

www.anunțuriimobiliare.ro

Portal de anunțuri imobiliare, scopul este ca acesta să devină nr. 1 în domeniu. Portalul este in lucru in acest moment, dead-line-ul fiind undeva la 15 august 2017.

www.reshape-ong.com

Mândri că am fost aleși să realizăm website-ul ONG-ului dedicat copiilor fără posibilități Reshape, acesta este totuși o provocare întrucăt website-ul va avea ca primă limbă de comunicare limba engleză.


Cum lucrăm:

1. Toate website-urile efectuate de noi incepând cu data de 01.03.2017 vor fi găzduite obligatoriu pe servere securizate https. Asta înseamnă că toată informația prezentă în site este criptată înainte de a fi transmisă utilizatorilor, garantând securitatea informației si putându-se realiza astfel plăți cu cardul in deplină siguranță.

Toate website-urile efectuate de noi incepând cu data de 01.03.2017 vor fi full responsive, adica se vor adapta in totalitate ecranului dispozitivului utilizat (telefon mobil, tableta, desktop etc).